rpgworld
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
rpgworld

Lumea rpg va astepta!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

calitate/defect/sfat

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Lina Inverse
Admin
Lina Inverse

Data de înscriere : 29/07/2008

calitate/defect/sfat Empty
MesajSubiect: calitate/defect/sfat   calitate/defect/sfat Icon_minitimeMar Iul 29, 2008 7:06 pm

E un joc destul de cunoscut, prin el poti afla parerea multor useri despre tine.Cum se joaca....
De exemplu eu sunt x, postez:

y
calitate:esti ------ si -------
defect:nu imi place ca------- -sau nu am descoperit inca un defect la tn
sfat:fi mai----/-----

Sper ca ati inteles, urmatorul user ii va spune calitatile, defectele si un sfat celui de deasupra.
Sus In jos
http://rpg-world.rpgdynasty.com
Hashimoto Hino

Hashimoto Hino

Data de înscriere : 29/07/2008
Varsta : 30
Localizare : Galati

calitate/defect/sfat Empty
MesajSubiect: Re: calitate/defect/sfat   calitate/defect/sfat Icon_minitimeMar Iul 29, 2008 8:59 pm

Ok, pare destul de simplu. Sa vedem.. Lina:
Calitati: Eu te cunosc, si de pe alte site-uri, si pot spune ca esti o fata de treaba. Te am, in lista de mes, dar nu prea am vorbit, dar chiar si asa, stiu ca ai mai multe calitati, dar trebuie sa te cunosc mai bine, pentru a spune mai multe, despre tine.
Defecte: Acuma, sa fiu cat se poate de sincera, chiar nu ti-am descoperit defectele. Inainte sa te cunsoc mai bine si apoi, mai vedem.. lol! Desigur, ca si tu ca orice om ai defecte, dar deocamdata eu nu ti le-am descoperit...
Sfat: Tine-o tot asa, cu forumul, tu si cu Yuuki, si cred ca totul va fi bine. Succes, in continuare!..
...
Cam atat am avut de spus.. Ja!
...
Sus In jos

calitate/defect/sfat
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
rpgworld :: Diverse/Distractii :: Jocuri pe forum-
Mergi direct la: