| Camera lui Botan^_^ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
black-rose Botan
| Subiect: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 11:35 am | |
| Botan era in camera ei si canta la chitara Fields of hope.
Beneath the veil of starry sky, As cold as winter's darkest night. It's there you sleep, silent and deep, You're all alone.
I sing the prayer's Soft melody Across the lonely silent fields A little light began to shine, It shines on and on
I watched you as you so peacefully dreamed, You laughed like a child, Happy and carefree It's all familiar and yet so far, That's the future's promise for you and me.
One day on a green and shiny morn', One day we will finally make it through Cause in this sky So dark with winter, We still have to believe it's true Fields of hope.
A gentle touch A loving brush Those things I still search for A prayer in A melody It goes on and on
I sing the prayer's Soft melody One vanishes, one dies And all in all It starts again A never ending cycle
One day on a green and shining morn' Through all the long nights we've been fighting for There lies a place Far from disgrace Where we won't have to hide from the world again
Now there lies a deep love within my heart A yearn to protect you and keep you warm It's all familiar and yet so far, It's made for the peace of mind Fields of hope | |
|
| |
Hashimoto Hino
Mesaje : 70 Data de înscriere : 29/07/2008 Varsta : 30 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 11:38 am | |
| Hino, o auzi pe Botan cantand, si fiindca i-a placut mult melodia, se duse la Botan, sa ii spuna ca ii place mult melodia... si sa o intrebe de unde a invatat-o.. | |
|
| |
black-rose Botan
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 11:47 am | |
| -Buna, Hino! Melodia asta am invatat-o de la o prietena de-a mea...Lacus Clyne. Hai intra...ia un loc. spuse Botan aratand scaunul din fata ei. | |
|
| |
Hashimoto Hino
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 11:52 am | |
| Multumesc mult, Botan-chan! Dar , nu te deranja, ca nu o sa stau prea mult... Mai am niste treaba, prin camera mea, si ma gandeam sa iau o mica pauza ... -Lacus Clyne, ai spus! Wow, e chiar super tare melodia... Nu stiam ca stii sa canti la chitara....Cool! | |
|
| |
Lina Inverse Admin
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 11:59 am | |
| La usa batu Lina: -Sper ca e cineva acasa... | |
|
| |
black-rose Botan
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 12:16 pm | |
| -Multumesc mult, Hino^_^ Botan auzi ciocanitul la usa. -Intra! E deschis! | |
|
| |
Lina Inverse Admin
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 12:17 pm | |
| Lina intra. -Um..buna!Tu esti vecian cea noua,nu? | |
|
| |
black-rose Botan
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 12:29 pm | |
| -Da. Ma numesc Botan! Tu trebuie sa fi Lina, asa-i? Am auzit multe despre tine. spuse Botan in timp ce isi puse chitara in husa. Ia un loc. Va aduc ceva, fetele? | |
|
| |
Hashimoto Hino
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 12:32 pm | |
| Hino, o vazu pe Lina, si spuse: -Hei, buna Lina! Si apoi, se intoarse, spre Botan, si spuse: -Stai linistita, Botan. Nu te mai deranja! si indreptandu-se spre usa, spuse: Eu tocmai plecam... Trebuie sa mai dreg cate ceva prin camera mea, si apoi, cred ca am sa trag un pui de somn... -Bye, fetele! | |
|
| |
black-rose Botan
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 12:38 pm | |
| -Pa pa....spuse Botan. So...Lina....sa sti ca sunt o mare fana de-a ta^_^ | |
|
| |
Lina Inverse Admin
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 12:39 pm | |
| ;ina inceput sa rada. -Zau?Si de ce esti fana a mea?Nu sunt vro vedeta.. | |
|
| |
black-rose Botan
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Mier Iul 30, 2008 7:34 pm | |
| -Cum sa nu fi? O gramada de oameni vorbesc de tine...Si eu, mi-am propus sa fiu o vrajitoare la fel ca tine intr-o zi. Cand am aflat ca esti si de varsta mea, am zis: "Atunci chiar trebuie sa ajung ca ea"^_^ | |
|
| |
Lina Inverse Admin
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Vin Aug 01, 2008 1:45 pm | |
| -Oi fi auzit tu lumea sa vorbesca de mine,dar decat 3-4 vorbind de bine,si restul cred ca ma numeau ucigasa de banditi .. | |
|
| |
black-rose Botan
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Vin Aug 01, 2008 2:58 pm | |
| -Ei....nu chiar asa....am auzit si chestii rele despre tine....dar mai multe lucruri bune^___^ | |
|
| |
Hashimoto Hino
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Vin Aug 01, 2008 3:10 pm | |
| Fiindca le-a auzit pe fete vorbind, si fiindca terminase, si curatenia, Hino, s-a gandit sa treaca in vizita pe la Botan, unde se afla si Lina: -Sall!, fetelor! Ce mai faceti? Am revenit... Am facut niste ordine prin camera, si am si dormit umpic .(eram obosita). Voi ce mai faceti? | |
|
| |
black-rose Botan
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Sam Aug 02, 2008 3:31 pm | |
| -Bine ai revenit, Hino^_^....uite...vorbeam de cat de cunoscuta este Lina^_^ | |
|
| |
Hashimoto Hino
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Sam Aug 02, 2008 6:16 pm | |
| -Bine v-am regasit, mina-san! Da stiu....Lina-san, are muuulti prieteni Voi ce mai ziceti? Ceva planuri de vacanta? (macar cat mai e din vacanta).. | |
|
| |
black-rose Botan
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ Lun Aug 04, 2008 1:01 pm | |
| -Well.....eu nu prea am ce face restul vacantei.....cred ca stau acasa..... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Camera lui Botan^_^ | |
| |
|
| |
| Camera lui Botan^_^ | |
|