rpgworld
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
rpgworld

Lumea rpg va astepta!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Parerea voastra

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Lina Inverse
Admin
Lina Inverse

Data de înscriere : 29/07/2008

Parerea voastra Empty
MesajSubiect: Parerea voastra   Parerea voastra Icon_minitimeMar Iul 29, 2008 6:04 pm

Spuneti aici parerea voastra despre forum,ce v-a place si ce nu.Va rog sa fiti sinceri!
Sus In jos
http://rpg-world.rpgdynasty.com
Yuuki Cross
Admin
Yuuki Cross

Parerea voastra Empty
MesajSubiect: Re: Parerea voastra   Parerea voastra Icon_minitimeMar Iul 29, 2008 6:13 pm

Pai..
Imi place: Totul..Nu pot mentiona in "bucati"..
Nu-mi place: Nu avem useri si nu prea sutn posturi pe forum..Dar totusi suntem la inceput..
Sus In jos
Lina Inverse
Admin
Lina Inverse

Parerea voastra Empty
MesajSubiect: Re: Parerea voastra   Parerea voastra Icon_minitimeMar Iul 29, 2008 6:20 pm

Mai intai o sa postam noi doua pe forum ca atunci cand vin membri noi sa fie gata gata forumu.Stai calma ca o sa avem curand membri.
Sus In jos
Hashimoto Hino

Hashimoto Hino

Varsta : 30
Localizare : Galati

Parerea voastra Empty
MesajSubiect: Re: Parerea voastra   Parerea voastra Icon_minitimeMar Iul 29, 2008 8:18 pm

Exact cum a spus si Lina. Forumul este nou-nout, deci e normal ca la inceput sa nu fie membrii, dar eu am sa incerc sa va fiu cat mai fidela, si sa postez cat mai mult...Pe parcurs, o sa mai fie si alti membrii, deci nu va faceti griji. Tot ce ar trebui acuma la inceput, la acest forum cred ca e reclama Very Happy, ca sa il descopere mai multi oameni, si sa se inregistreze..
Cat despre forum:
Mie imi place foarte mult, si din prima cand l-am vazut, nu am ezitat sa ma inscriu, deci felicitari adminilor. !
Smile
Sus In jos
Yuuki Cross
Admin
Yuuki Cross

Parerea voastra Empty
MesajSubiect: Re: Parerea voastra   Parerea voastra Icon_minitimeMar Iul 29, 2008 8:42 pm

Multumim..Si,ne bucuram ca-ti place forumul..
Sus In jos
Lina Inverse
Admin
Lina Inverse

Parerea voastra Empty
MesajSubiect: Re: Parerea voastra   Parerea voastra Icon_minitimeMier Iul 30, 2008 12:02 pm

Ma bucur ca iti palce forumu.Si cred ac tu o sa fi un membru foarte activ. geek
Sus In jos
black-rose Botan

black-rose Botan

Varsta : 29

Parerea voastra Empty
MesajSubiect: Re: Parerea voastra   Parerea voastra Icon_minitimeMier Iul 30, 2008 12:35 pm

Deci mie imi place foarte mult forumul^_^ cred ca e cel mai reusit forum RPG pe care-l stiu...e interesant^_^
RPG-world ROCKS! geek
Sus In jos
Continut sponsorizat

Parerea voastra Empty
MesajSubiect: Re: Parerea voastra   Parerea voastra Icon_minitime

Sus In jos

Parerea voastra
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
rpgworld :: Welcome :: Pareri despre forum-
Mergi direct la: