Hashimoto Hino
Mesaje : 70 Data de înscriere : 29/07/2008 Varsta : 30 Localizare : Galati
| Subiect: Anime in general- Pareri... Joi Iul 31, 2008 4:51 pm | |
| Deci, m-am gandit, ca la un inceput la aceasta sectiune, sa deschid un topic, unde sa va spuneti parerea despre acest fenomen si anume anime, si sa va pun intrebarea bine cunoscuta: -Ce va facut sa va uitati la anime? Ce va plac in general la anime-uri, si ce va facut sa nu va mai puteti desparti de ele... Deci, la mine a fost cam asa: Eu am invatat inca de mica ce e ala anime, din cauza lui fratemiu. El fiind cu 9 ani mai mare decat mine, el se uita la anime-uri inca decand eu aveam 2,3 anisori, si pe la 6,7, ani, am descoperit si eu anime-urile, pentru ca il vedeam pe el ca se uita si din marea mea curiozitate de copil, am tras si eu cu ochiul Binenteles ca la inceput habar nu aveam ca se numesc anime-uri, deci eram deja la inceput. pe parcurs, am descoperit mai multe chestii interesante si uite asa nu m-am mai putut desparti de anime-uri. Cam asta a fost? La voi cum a fost? Astept si alte pareri... Off: Scuzati pentru acest topic, dar mie mi s-a parut chiar interesant, si am spus, ca aici ar fi cel mai bine sa-si aiba locul, ...si da stiu ca nu are nicio legatura cu rpg, dar eu zic ca aceasta sectiune se dedica asupra tuturor anime-urilor in general, si m-am gandit ca ar fi interesant sa deschid un topic aici. Ja! ... | |
|