Hashimoto Hino
Mesaje : 70 Data de înscriere : 29/07/2008 Varsta : 30 Localizare : Galati
| Subiect: FMP(Review+Pareri) Vin Aug 01, 2008 1:07 pm | |
| VA povestesc pe scurt....in acest anime e vorba despre o organizatie pe nume Mithril care lupta impotriva terorismului,baza organizatiei Mithril este pe submarinul TDD-1 Tuatha de Danaan,iar capitanul submarinului este Teletha "Tessa" Testarossa.Sagara Sousuke,un tanar de 17 ani a fost insarcinat cu misiunea de a o proteja pe Kaname Chidori,dar acesta ii creeaza doar probleme din cauza comportamentului sau de sergent militar.Actiunea se bazeaza foarte mult pe Sagara si Chidori,dar si Kurz Weber si Melissa Mao-colegi de echipa a lui Sousuke.Desi nici unul nu recunoaste,noi ne putem da seama ca Sagara si Chidori se iubesc..Sper sa va fie de folos informatia.... Sagara Sousuke: Kaname Chidori: Tessa: Kurz Weber: Melissa Mao: Si desigur sa nu uitam ca exista(pentru necunoscatori), si FMP-The Second Raid(TSR)-asta nu l-am apucat sa-l vad, deocamdata, desigur bine cunoscuta si apreciata comedie, FMP-Fumoffu(asta l-am vazut si cu seria propriu-zisa, FMP). Deci FMP, este un anime, super reusit, din punctul meu de vedere. Cine l-a facut chiar a avut inspiratie, e si comic are si actiune, umpic de romantism, aventura, protagonista kaname, e o fata de treaba, etc. Este chiar bun, animeul si nu am regretat ca l-am vizionat. Alte pareri... | |
|