rpgworld
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
rpgworld

Lumea rpg va astepta!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

FMP(Review+Pareri)

In jos 
AutorMesaj
Hashimoto Hino

Hashimoto Hino

Data de înscriere : 29/07/2008
Varsta : 30
Localizare : Galati

FMP(Review+Pareri) Empty
MesajSubiect: FMP(Review+Pareri)   FMP(Review+Pareri) Icon_minitimeVin Aug 01, 2008 1:07 pm

VA povestesc pe scurt....in acest anime e vorba despre o organizatie pe nume Mithril care lupta impotriva terorismului,baza organizatiei Mithril este pe submarinul TDD-1 Tuatha de Danaan,iar capitanul submarinului este Teletha "Tessa" Testarossa.Sagara Sousuke,un tanar de 17 ani a fost insarcinat cu misiunea de a o proteja pe Kaname Chidori,dar acesta ii creeaza doar probleme din cauza comportamentului sau de sergent militar.Actiunea se bazeaza foarte mult pe Sagara si Chidori,dar si Kurz Weber si Melissa Mao-colegi de echipa a lui Sousuke.Desi nici unul nu recunoaste,noi ne putem da seama ca Sagara si Chidori se iubesc..Sper sa va fie de folos informatia....

Sagara Sousuke:
FMP(Review+Pareri) Fmp_souske043

Kaname Chidori:
FMP(Review+Pareri) 1051886569_FMPChidori

Tessa:
FMP(Review+Pareri) Fmptessa23ie

Kurz Weber:
FMP(Review+Pareri) Kurz

Melissa Mao:
FMP(Review+Pareri) Melisa
Si desigur sa nu uitam ca exista(pentru necunoscatori), si FMP-The Second Raid(TSR)-asta nu l-am apucat sa-l vad, deocamdata,
desigur bine cunoscuta si apreciata comedie, FMP-Fumoffu(asta l-am vazut si cu seria propriu-zisa, FMP).
Deci FMP, este un anime, super reusit, din punctul meu de vedere. Cine l-a facut chiar a avut inspiratie, e si comic are si actiune, umpic de romantism, aventura, protagonista kaname, e o fata de treaba, etc.
Este chiar bun, animeul si nu am regretat ca l-am vizionat.
Alte pareri... lol!
Sus In jos

FMP(Review+Pareri)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bleach(Review+Pareri)
» Elfen Lied(Review+Nota+Pareri)
» Anime in general- Pareri...
» Air-Review

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum