Hashimoto Hino
Mesaje : 70 Data de înscriere : 29/07/2008 Varsta : 30 Localizare : Galati
| Subiect: Air-Review Joi Iul 31, 2008 5:07 pm | |
| La acest topic ma gandeam sa punem diferite informatii despre anime-ul Air. Am sa pun deocamdata review-ul meu, daca mai gasiti si alte informatii despre anime, nu ezitati sa le puneti aici. Aici puteti posta tot ce stiti sau aflati despre serial:personaje, poveste, sunet, grafica, filme,fun stufs AIR: gen:Drama, Romance, Slice of Life, Supernatural nr episoade:13(ultimul e recapitulare) Opening Theme: "Tori no Uta (鳥の詩; Bird's Poem)" by Lia Ending Theme: "Farewell Song" by Lia poveste:Air incepe foarte inocent, cu Kunisaki Yukito infometat. Kunisaki Yukito este un tip artagos, cam necioplit, care calatoreste prin tara supravietuind dintr-un mini-spectacol de papusi pe care il face. Interesant e ca papusa lui se misca fara ca el s-o tina cu sfori sau ceva - Yukito sta cu mainile in buzunar, nemiscat, la un metru mai incolo, si totusi papusa se misca. Sigur, la inceput am luat asta ca o gaselnita a creatorilor, dar... veti vedea. Yukito este "abordat" de o fetita, Kamio Misuzu, despre care, de fapt, este intreg serialul. Misuzu te face sa o adori din prima clipa. Nu atat pentru ca e kawaii ci pentru ca pur si simplu are o personalitate atat de frumoasa, luminoasa si good-hearted. Misuzu vrea ca ei doi sa fie prieteni si nu lasa nimic sa o descurajeze. Insa pe masura ce serialul avanseaza, o serie de evenimente fantastice/supranaturale te fac sa iti pui intrebari mari. Sigur, nu aceste elemente tin spotlightul, dar deja incepi sa privesti altfel multe dintre personaje. | |
|